De Britse printkoningin Mary Katrantzou stelt haar samenwerking met Adidas voor. Het resultaat is erg kleurrijk en psychedelisch.

Na samenwerkingen met grote namen zoals Yohji Yamamoto, Raf Simons, Rick Owens en Pharrell Williams, is het nu de beurt aan Mary Katrantzou. De Britse ontwerpster bleef trouw aan haar kleurrijke stijl en giet een technicolor sausje over de Adidas Originals-stukken.

De ontwerpster begon haar samenwerking met de loopschoenen die gedragen werden door medaillewinners in de jaren zeventig en tachtig. Maar daar stopte ze gelukkig niet. We kunnen ons binnenkort van top tot teen hullen in de typische Katrantzouprints voor, tijdens en na een sportsessie. De caleidoscopische prints sieren onder andere truien met of zonder rits en jurkjes uit neopreen.

De collectie van Mary Katrantzou X Adidas Originals ligt op 15 november in de rekken van Adidas-filialen. (LP)

De Britse printkoningin Mary Katrantzou stelt haar samenwerking met Adidas voor. Het resultaat is erg kleurrijk en psychedelisch. Na samenwerkingen met grote namen zoals Yohji Yamamoto, Raf Simons, Rick Owens en Pharrell Williams, is het nu de beurt aan Mary Katrantzou. De Britse ontwerpster bleef trouw aan haar kleurrijke stijl en giet een technicolor sausje over de Adidas Originals-stukken. De ontwerpster begon haar samenwerking met de loopschoenen die gedragen werden door medaillewinners in de jaren zeventig en tachtig. Maar daar stopte ze gelukkig niet. We kunnen ons binnenkort van top tot teen hullen in de typische Katrantzouprints voor, tijdens en na een sportsessie. De caleidoscopische prints sieren onder andere truien met of zonder rits en jurkjes uit neopreen. De collectie van Mary Katrantzou X Adidas Originals ligt op 15 november in de rekken van Adidas-filialen. (LP)