Mary Katrantzou, de Griekse modeontwerpster bekend om haar drukke prints, gaat samenwerken met het Amerikaanse jeansmerk Current/Elliot.

De collectie bestaat uit leuke tops, blouses en jeans met bankbiljet, visa- en postzegelprints, geïnspireerd op haar lente/zomercollectie van 2013. De kleren zijn te koop op de online webshops my-wardrobe.com en op matchesfashion.com.

Het was Katrantzou zelf die het initiatief nam voor de samenwerking. "Tijdens onze laatste show merkte een criticus op hoe de prints zouden staan op denim en we vonden het een hele uitdaging om voor de eerste keer met denimstof te werken. Ik hou van de ontwerpen van Current/Elliot dus benaderde ik Serge Azria, de creatieve directeur van het label ", vertelde Katrantzou tegen de Britse Vogue.

Current/Elliot is een all american jeansmerk dat ontstaan is in 2008. Het label werkte eerder al samen met Marni, Diane von Furstenberg en handtassenontwerpster Kate Spade. Eerder werkte Katrantzou al samen met Topshop en Longchamp, maar dit is de eerste Amerikaanse samenwerking. De prijzen van de collectie Katrantzou x Current/Elliot liggen iets hoger dan haar collectie bij Topshop en variëren tussen 270 en 630 euro.

Mary Katrantzou, de Griekse modeontwerpster bekend om haar drukke prints, gaat samenwerken met het Amerikaanse jeansmerk Current/Elliot. De collectie bestaat uit leuke tops, blouses en jeans met bankbiljet, visa- en postzegelprints, geïnspireerd op haar lente/zomercollectie van 2013. De kleren zijn te koop op de online webshops my-wardrobe.com en op matchesfashion.com. Het was Katrantzou zelf die het initiatief nam voor de samenwerking. "Tijdens onze laatste show merkte een criticus op hoe de prints zouden staan op denim en we vonden het een hele uitdaging om voor de eerste keer met denimstof te werken. Ik hou van de ontwerpen van Current/Elliot dus benaderde ik Serge Azria, de creatieve directeur van het label ", vertelde Katrantzou tegen de Britse Vogue. Current/Elliot is een all american jeansmerk dat ontstaan is in 2008. Het label werkte eerder al samen met Marni, Diane von Furstenberg en handtassenontwerpster Kate Spade. Eerder werkte Katrantzou al samen met Topshop en Longchamp, maar dit is de eerste Amerikaanse samenwerking. De prijzen van de collectie Katrantzou x Current/Elliot liggen iets hoger dan haar collectie bij Topshop en variëren tussen 270 en 630 euro.