Marni en H&M hebben samen een T-shirt ontworpen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Japan.

Het is nog wachten tot 8 maart voor de gastcollectie van het Italiaanse modehuis Marni in de H&M-rekken ligt. Zonet geraakte het eerste kledingstuk echter al bekend, want beide labels ontwierpen samen een T-shirt voor het Rode Kruis.

Met dit project hopen Marni en H&M zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Japan. Een vierde van de opbrengst zal rechtstreeks doorstromen naar de Japanse afdeling van de hulpverleningsorganisatie.

De T-shirt zal - net als de volledige gastcollectie van Marni - vanaf 8 maart te koop zijn in de winkels van H&M. (VF)

Marni en H&M hebben samen een T-shirt ontworpen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Japan. Het is nog wachten tot 8 maart voor de gastcollectie van het Italiaanse modehuis Marni in de H&M-rekken ligt. Zonet geraakte het eerste kledingstuk echter al bekend, want beide labels ontwierpen samen een T-shirt voor het Rode Kruis. Met dit project hopen Marni en H&M zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Japan. Een vierde van de opbrengst zal rechtstreeks doorstromen naar de Japanse afdeling van de hulpverleningsorganisatie. De T-shirt zal - net als de volledige gastcollectie van Marni - vanaf 8 maart te koop zijn in de winkels van H&M. (VF)