De lingerie-ontwerpster Marlies Dekkers werd door Lady Gaga gevraagd om een beha te ontwerpen naar aanleiding van de lancering van het nieuwe parfum van Gaga.

De zwarte beha is volledig bedekt met Swarovski-kristallen en werd volledig met de hand gemaakt. "In het voorjaar werd ik gecontacteerd met de vraag of ik een beha wou ontwerpen voor Lady Gaga en uiteraard heb ik ja gezegd. Ik voelde me heel vereerd", aldus de Nederlandse ontwerpster.

Het is niet de eerste keer dat de Amerikaanse zangeres beroep doet op Nederlands creatief talent. Eerder werd Gaga al gespot in Jan Taminiau, Iris van Herpen, Viktor & Rolf en laatst ook in Hellen van Rees en Irene Bussemaker. (RDM)

De lingerie-ontwerpster Marlies Dekkers werd door Lady Gaga gevraagd om een beha te ontwerpen naar aanleiding van de lancering van het nieuwe parfum van Gaga. De zwarte beha is volledig bedekt met Swarovski-kristallen en werd volledig met de hand gemaakt. "In het voorjaar werd ik gecontacteerd met de vraag of ik een beha wou ontwerpen voor Lady Gaga en uiteraard heb ik ja gezegd. Ik voelde me heel vereerd", aldus de Nederlandse ontwerpster. Het is niet de eerste keer dat de Amerikaanse zangeres beroep doet op Nederlands creatief talent. Eerder werd Gaga al gespot in Jan Taminiau, Iris van Herpen, Viktor & Rolf en laatst ook in Hellen van Rees en Irene Bussemaker. (RDM)