Tijdens de première van de film 'Rust and Bone' in Tokyo verscheen de actrice in een asymmetrische jurk van Christian Dior, maar het was vooral haar asymmetrisch kapsel dat de aandacht van pers en publiek trok.

Marion Cotillard, die het gezicht is van Lady Dior, koos voor het evenement in Japan een jurk van Christian Dior en bracht met deze asymmetrische blauwe jurk tijdloze elegantie op de rode loper. Ook haar kapsel volgt meestal haar feilloos, elegante Hollywoodstijl. Zo zien we Marion Cotillard vaak met een opgestoken kapsel in jaren '20-stijl. Maar voor de première in Tokyo week Cotillard af van wat we van haar gewend zijn.

Zo verscheen Marion Cotillard in een asymmetrische jurk mét bijpassend asymmetrisch kapsel. Marion heeft een vrij recht geknipte 'scheve' froufrou, die haar gezicht redelijk hard maakt. Het is niet de eerste keer dat we de actrice met een froufrou zien, maar de vorige versies waren zachter (à la Audrey Hepburn meer).

Met dit kapsel stapt ze meer weg van de Hollywoodglamour en gaat ze beetje dichter naar 'rock 'n roll' toe. Robert Vetica, de man die verantwoordelijk is voor de styling van dit kapsel van Marion, licht de look toe aan E!Online: "Voor dit kapsel hebben we ons laten inspireren door zachte poppenlook waar de Japanse jeugd zo gek op is." Vetica vult aan: "Door de lichte asymmetrie wordt de look helemaal opgefrist."

Hoewel we niet staan te springen voor dit kapsel, is het toch opvallend hoe goed Marion wegkomt met de korte froufrou. Door het zo kort knippen van de lokken komt het gezicht nog meer uit en een korte frou staat niet bij iedereen. Maar Marion, die komt er mooi mee weg. (LVR)

Tijdens de première van de film 'Rust and Bone' in Tokyo verscheen de actrice in een asymmetrische jurk van Christian Dior, maar het was vooral haar asymmetrisch kapsel dat de aandacht van pers en publiek trok. Marion Cotillard, die het gezicht is van Lady Dior, koos voor het evenement in Japan een jurk van Christian Dior en bracht met deze asymmetrische blauwe jurk tijdloze elegantie op de rode loper. Ook haar kapsel volgt meestal haar feilloos, elegante Hollywoodstijl. Zo zien we Marion Cotillard vaak met een opgestoken kapsel in jaren '20-stijl. Maar voor de première in Tokyo week Cotillard af van wat we van haar gewend zijn. Zo verscheen Marion Cotillard in een asymmetrische jurk mét bijpassend asymmetrisch kapsel. Marion heeft een vrij recht geknipte 'scheve' froufrou, die haar gezicht redelijk hard maakt. Het is niet de eerste keer dat we de actrice met een froufrou zien, maar de vorige versies waren zachter (à la Audrey Hepburn meer). Met dit kapsel stapt ze meer weg van de Hollywoodglamour en gaat ze beetje dichter naar 'rock 'n roll' toe. Robert Vetica, de man die verantwoordelijk is voor de styling van dit kapsel van Marion, licht de look toe aan E!Online: "Voor dit kapsel hebben we ons laten inspireren door zachte poppenlook waar de Japanse jeugd zo gek op is." Vetica vult aan: "Door de lichte asymmetrie wordt de look helemaal opgefrist." Hoewel we niet staan te springen voor dit kapsel, is het toch opvallend hoe goed Marion wegkomt met de korte froufrou. Door het zo kort knippen van de lokken komt het gezicht nog meer uit en een korte frou staat niet bij iedereen. Maar Marion, die komt er mooi mee weg. (LVR)