De Deense Ditte Vallo van de blog Marilynscloset.dk is een van de twaalf internationale blogsters met een maatje meer die deelneemt aan het Women Are Back-project van Marina Rinaldi. De blogsters mochten hun eigen outfit samenstellen en poseerden voor een professionele fotograaf.

"Ik ben een blogster, coach en zakenvrouw, maar mijn businesskaartje vermeldt Curvy Diva Extraordinaire." De Deense Ditte Vallo van de blog Marilynscloset.dk is een van de twaalf internationale blogsters van het 'Curvy Bloggers Team' van Marina Rinaldi. Het Italiaanse label wil op die manier komaf maken met de vooroordelen over plusmaten.

De dames mochten zelf een outfit samenstellen uit de herfst/wintercollectie en poseren voor de lens van fotograaf Riccardo Vimercati. De foto's zullen worden opgehangen in de winkels van Kopenhagen, Amsterdam en Parijs. Daarnaast verschijnt ook een selectie in het tweejaarlijkse magazine van het merk, MR Characters.

Julie Francq/Ellen De Wolf
Info:www.marinarinaldi.com.

De Deense Ditte Vallo van de blog Marilynscloset.dk is een van de twaalf internationale blogsters met een maatje meer die deelneemt aan het Women Are Back-project van Marina Rinaldi. De blogsters mochten hun eigen outfit samenstellen en poseerden voor een professionele fotograaf."Ik ben een blogster, coach en zakenvrouw, maar mijn businesskaartje vermeldt Curvy Diva Extraordinaire." De Deense Ditte Vallo van de blog Marilynscloset.dk is een van de twaalf internationale blogsters van het 'Curvy Bloggers Team' van Marina Rinaldi. Het Italiaanse label wil op die manier komaf maken met de vooroordelen over plusmaten.De dames mochten zelf een outfit samenstellen uit de herfst/wintercollectie en poseren voor de lens van fotograaf Riccardo Vimercati. De foto's zullen worden opgehangen in de winkels van Kopenhagen, Amsterdam en Parijs. Daarnaast verschijnt ook een selectie in het tweejaarlijkse magazine van het merk, MR Characters. Julie Francq/Ellen De Wolf Info:www.marinarinaldi.com.