Het modelabel Marimekko gaat samenwerken met de Finse luchtvaartmaatschappij Finnair. De bedoeling is om met de typische kleurrijke patronen van het label de vliegtuigen van Finnair in een nieuw kleedje te steken.

Enerzijds wordt het interieur van de vliegtuigen opgefrist door de bekleding en het servies te voorzien van een ontwerp van de hand van Marimekko. Daarnaast zullen ook twee vliegtuigen langs de buitenkant in een nieuw kleedje worden gestoken. De Airbus A340 zal met de iconische Unikko print worden bedekt.

"We willen onze klanten een unieke ervaring geven en de samenwerking met Marimekko is alvast een stap in de goede richting", zegt Mika Vehviläinen, de CEO van Finnair.

De samenwerking zal drie jaar duren, en de producten ontworpen door Marimekko zullen ook te koop worden aangeboden. "Beide merken staan gekend voor hun positieve attitude en de kwaliteit die ze bieden aan hun klanten", sluit Mika af. (RDM)

Het modelabel Marimekko gaat samenwerken met de Finse luchtvaartmaatschappij Finnair. De bedoeling is om met de typische kleurrijke patronen van het label de vliegtuigen van Finnair in een nieuw kleedje te steken. Enerzijds wordt het interieur van de vliegtuigen opgefrist door de bekleding en het servies te voorzien van een ontwerp van de hand van Marimekko. Daarnaast zullen ook twee vliegtuigen langs de buitenkant in een nieuw kleedje worden gestoken. De Airbus A340 zal met de iconische Unikko print worden bedekt. "We willen onze klanten een unieke ervaring geven en de samenwerking met Marimekko is alvast een stap in de goede richting", zegt Mika Vehviläinen, de CEO van Finnair. De samenwerking zal drie jaar duren, en de producten ontworpen door Marimekko zullen ook te koop worden aangeboden. "Beide merken staan gekend voor hun positieve attitude en de kwaliteit die ze bieden aan hun klanten", sluit Mika af. (RDM)