Maison Martin Margiela gaat een hotel restylen. Het Belgische modehuis dat gebaseerd is in Parijs hoopt het nieuwe interieur van Maison Champs-Elysées in april 2011 te kunnen voorstellen.

Het exclusieve hotel bevindt zich op het kruispunt van het Grand Palais, Avenue Montaigne en uiteraard, de Champs Elysées. Maison Martin Margiela laat weten er een "een theatrale omgeving te zullen creëren, waarin werkelijkheid en schijn worden verweven".

Margiela heeft al ervaring met interieur. In 2009 stelde het zijn eerste meubellijn voor in Milaan. Het project voor het Franse hotel noemt Maison Martin Margiela wel "het grootste en meest veeleisende interieurproject tot nu toe".

AH.

Maison Martin Margiela gaat een hotel restylen. Het Belgische modehuis dat gebaseerd is in Parijs hoopt het nieuwe interieur van Maison Champs-Elysées in april 2011 te kunnen voorstellen. Het exclusieve hotel bevindt zich op het kruispunt van het Grand Palais, Avenue Montaigne en uiteraard, de Champs Elysées. Maison Martin Margiela laat weten er een "een theatrale omgeving te zullen creëren, waarin werkelijkheid en schijn worden verweven". Margiela heeft al ervaring met interieur. In 2009 stelde het zijn eerste meubellijn voor in Milaan. Het project voor het Franse hotel noemt Maison Martin Margiela wel "het grootste en meest veeleisende interieurproject tot nu toe". AH.