De Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs kan alweer iets aan zijn palmares toevoegen. Met trots kondigde hij tijdens de Wall Street Journal Magazine Innovator of the Year Awards zijn debuut als acteur aan.

Dat camera's hem langs alle kanten besluipen is niet nieuw voor Marc Jacobs. De creatief directeur van Louis Vuitton en van zijn eigen labels Marc Jacobs en Marc by Marc Jacobs verscheen zelfs al eens eerder op het witte doek voor de documentaires Louis Vuitton en Marc Jacobs.

Wat het echter zo spannend maakt voor Jacobs is dat hij deze keer niet zichzelf speelt.

"Ik werd gecast voor een rol in een film. We beginnen volgende week te filmen en ik kijk er enorm naar uit. Ik moet mij inleven in een personage dat heel ver van mijn eigen persoonlijkheid staat", vertelt de toekomstige acteur aan Style.com.

Op meer informatie over de film is het nog even wachten. (FDC/VF)

De Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs kan alweer iets aan zijn palmares toevoegen. Met trots kondigde hij tijdens de Wall Street Journal Magazine Innovator of the Year Awards zijn debuut als acteur aan. Dat camera's hem langs alle kanten besluipen is niet nieuw voor Marc Jacobs. De creatief directeur van Louis Vuitton en van zijn eigen labels Marc Jacobs en Marc by Marc Jacobs verscheen zelfs al eens eerder op het witte doek voor de documentaires Louis Vuitton en Marc Jacobs. Wat het echter zo spannend maakt voor Jacobs is dat hij deze keer niet zichzelf speelt. "Ik werd gecast voor een rol in een film. We beginnen volgende week te filmen en ik kijk er enorm naar uit. Ik moet mij inleven in een personage dat heel ver van mijn eigen persoonlijkheid staat", vertelt de toekomstige acteur aan Style.com. Op meer informatie over de film is het nog even wachten. (FDC/VF)