Op zaterdag 13 oktober opent de eerste Marc by Marc Jacobs winkel in Brussel. In de Dansaertstraat op de hoek met de Nieuwe Graanmarkt kunnen Marc Jacobs fans zich naar hartenlust laten gaan.

De winkel is 250 vierkante meter groot en zal collecties aanbieden voor vrouwen, mannen en kinderen. De Marc by Marc Jacobs lijnen zijn trouwens iets budgetvriendelijker dan de Marc Jacobs collecties, dus laat een beperkte portefeuille-inhoud je vooral niet tegenhouden.

Naast kledij zullen er ook accessoires, gadgets en een Bookmarc-corner te vinden zijn. (RDM)

Op zaterdag 13 oktober opent de eerste Marc by Marc Jacobs winkel in Brussel. In de Dansaertstraat op de hoek met de Nieuwe Graanmarkt kunnen Marc Jacobs fans zich naar hartenlust laten gaan. De winkel is 250 vierkante meter groot en zal collecties aanbieden voor vrouwen, mannen en kinderen. De Marc by Marc Jacobs lijnen zijn trouwens iets budgetvriendelijker dan de Marc Jacobs collecties, dus laat een beperkte portefeuille-inhoud je vooral niet tegenhouden. Naast kledij zullen er ook accessoires, gadgets en een Bookmarc-corner te vinden zijn. (RDM)