Lingeriemerk Women'Secret richt zich voortaan ook op mannen. Vanaf juni kunnen modebewuste mannen die op zoek zijn naar comfortabel ondergoed er boxershorts, t-shirts, polo's en zwembroeken vinden.

Women'Secret is een merklijn van het Spaanse Grupo Cortefiel. In december lanceerde het al een keer een testcollectie voor mannen. Nu komt er dus definitief een mannenlijn. Hoewel het overkoepelende merk Women'Secret zal blijven heten, krijgt de mannencollectie toch een andere benaming. En omdat mannen voortaan ook hun geheim hebben, wordt dat... Men'Secret.

In BelgiÃ"is Women'Secret onder andere te vinden in de Nieuwstraat in Brussel, De Gran Bazar Shopping in Antwerpen en de Veldstraat in Gent.

Ann Heylens.

Lingeriemerk Women'Secret richt zich voortaan ook op mannen. Vanaf juni kunnen modebewuste mannen die op zoek zijn naar comfortabel ondergoed er boxershorts, t-shirts, polo's en zwembroeken vinden. Women'Secret is een merklijn van het Spaanse Grupo Cortefiel. In december lanceerde het al een keer een testcollectie voor mannen. Nu komt er dus definitief een mannenlijn. Hoewel het overkoepelende merk Women'Secret zal blijven heten, krijgt de mannencollectie toch een andere benaming. En omdat mannen voortaan ook hun geheim hebben, wordt dat... Men'Secret. In BelgiÃ"is Women'Secret onder andere te vinden in de Nieuwstraat in Brussel, De Gran Bazar Shopping in Antwerpen en de Veldstraat in Gent. Ann Heylens.