Dat heel wat vrouwen massaal in katzwijm vallen voor de collecties die Raf Simons tekent bij Dior, wisten we al. Maar nu blijken onder meer Rihanna en de Amerikaanse rapster Angel Haze een grote fan van zijn eigen mannenlijn.

Rihanna werd de voorbije maanden al meermaals gespot in mannenlooks van Raf Simons. En dit weekend verscheen ook Angel Haze op een festivalpodium met een T-shirt uit de lente/zomercollectie van de Belgische ontwerper.

Het is niet de eerste keer dat er gespeeld wordt met de grens tussen mannen- en vrouwenkleding. Kanye West trad twee jaar geleden op tijdens Coachella in een blouse uit de collectie van het Franse luxemerk Céline. De Franse modeontwerper Hedi Slimane castte Saskia De Brauw als model voor de mannencampagne bij Saint Laurent. Daarbovenop bracht hij mannenschoenen in vrouwenmaten op de markt. Of shoppen in de mannenafdeling nu echt een trend wordt bij fashionista's, moeten we nog afwachten. (AB)

Dat heel wat vrouwen massaal in katzwijm vallen voor de collecties die Raf Simons tekent bij Dior, wisten we al. Maar nu blijken onder meer Rihanna en de Amerikaanse rapster Angel Haze een grote fan van zijn eigen mannenlijn.Rihanna werd de voorbije maanden al meermaals gespot in mannenlooks van Raf Simons. En dit weekend verscheen ook Angel Haze op een festivalpodium met een T-shirt uit de lente/zomercollectie van de Belgische ontwerper.Het is niet de eerste keer dat er gespeeld wordt met de grens tussen mannen- en vrouwenkleding. Kanye West trad twee jaar geleden op tijdens Coachella in een blouse uit de collectie van het Franse luxemerk Céline. De Franse modeontwerper Hedi Slimane castte Saskia De Brauw als model voor de mannencampagne bij Saint Laurent. Daarbovenop bracht hij mannenschoenen in vrouwenmaten op de markt. Of shoppen in de mannenafdeling nu echt een trend wordt bij fashionista's, moeten we nog afwachten. (AB)