Het Spaanse modelabel Mango brengt een collectie optische brillen op de markt. Binnenkort kunnen we ons letterlijk van kop tot teen kleden in kleding en accessoires van Mango.

De Spaanse retailer Mango is van plan om naast een collectie eyewear, nog vier andere lijnen te lanceren. Wat kunnen we precies verwachten? Binnenkort zou er Mango Kids, Mango Sports, Mango Intimates en Mango Young bijkomen. Kortom: over een tijdje kan iedereen, van jong tot oud, man of vrouw, zich van kop tot teen hullen in Mango-creaties.

De Mango eyewear-collectie

De meest opvallende nieuwe lijn is de collectie optische brillen van Mango. Geen zonnebrillen, want die waren al een tijdje verkrijgbaar in de winkels van het merk. De nieuwe collectie optische kijkers zal maar liefst 73 monturen bevatten voor mannen en vrouwen. Wanneer de nieuwe collecties precies in de winkels verkrijgbaar zullen zijn is nog niet bekendgemaakt. (LVR)

Het Spaanse modelabel Mango brengt een collectie optische brillen op de markt. Binnenkort kunnen we ons letterlijk van kop tot teen kleden in kleding en accessoires van Mango. De Spaanse retailer Mango is van plan om naast een collectie eyewear, nog vier andere lijnen te lanceren. Wat kunnen we precies verwachten? Binnenkort zou er Mango Kids, Mango Sports, Mango Intimates en Mango Young bijkomen. Kortom: over een tijdje kan iedereen, van jong tot oud, man of vrouw, zich van kop tot teen hullen in Mango-creaties. De Mango eyewear-collectie De meest opvallende nieuwe lijn is de collectie optische brillen van Mango. Geen zonnebrillen, want die waren al een tijdje verkrijgbaar in de winkels van het merk. De nieuwe collectie optische kijkers zal maar liefst 73 monturen bevatten voor mannen en vrouwen. Wanneer de nieuwe collecties precies in de winkels verkrijgbaar zullen zijn is nog niet bekendgemaakt. (LVR)