Maison Martin Margiela verdubbelt haar winkelruimte met een nieuwe verdieping. Die zal volledig gewijd worden aan de herencollectie.

Het merk, dat boetieks heeft in onder andere Parijs, Londen, Milaan, New York en Hong Kong, zorgt in Brussel voor een extra winkelverdieping bovenop de bestaande winkel.

Gentlemen's private club

De locatie aan de Vlaamsesteenweg blijft dus dezelfde. Maar nu krijgen de heren een nieuwe verdieping ter beschikking, aangekleed in het thema van een 'Gentlemen's private club'. De ruimte is intiem, boordevol trompe-l'oeils en bezit een groot aanbod van het eigenzinnige merk.

Ook de benedenverdieping, die nu helemaal aan de vrouwencollectie is gewijd, werd volledig heringericht.

Naast kledij zijn er ook juwelen, tassen, brillen en parfum van het merk verkrijgbaar. (AH)

Maison Martin Margiela, Vlaamsesteenweg 114, 1000 Brussel.

Maison Martin Margiela verdubbelt haar winkelruimte met een nieuwe verdieping. Die zal volledig gewijd worden aan de herencollectie. Het merk, dat boetieks heeft in onder andere Parijs, Londen, Milaan, New York en Hong Kong, zorgt in Brussel voor een extra winkelverdieping bovenop de bestaande winkel. Gentlemen's private club De locatie aan de Vlaamsesteenweg blijft dus dezelfde. Maar nu krijgen de heren een nieuwe verdieping ter beschikking, aangekleed in het thema van een 'Gentlemen's private club'. De ruimte is intiem, boordevol trompe-l'oeils en bezit een groot aanbod van het eigenzinnige merk. Ook de benedenverdieping, die nu helemaal aan de vrouwencollectie is gewijd, werd volledig heringericht. Naast kledij zijn er ook juwelen, tassen, brillen en parfum van het merk verkrijgbaar. (AH)Maison Martin Margiela, Vlaamsesteenweg 114, 1000 Brussel.