De wereldberoemde zangeres zit er niet om verlegen om provocerend uit de hoek te komen. Op de uitreiking van de Billboard Awards verscheen ze op het podium in een wel heel korte en gedurfde outfit.

Voor de uitreiking van de Billboard Awards in Las Vegas had Madonna een van haar korte pakjes uit de kast genomen en gecombineerd met een paar strakke kousen. De outfit bestond uit een zwart jasje met veren met daaronder een topje en zwart broekje. Boven dit kort broekje droeg de zangeres een doorschijnend rokje. De look werd afgewerkt met jarretels, netkousen en hoge zwarte pumps. De zangeres was van kop tot teen gehuld in Givenchy.

Het leek alsof we deze outfit al eens eerder te zien kregen. Zo liet de zangeres zich voor deze look duidelijk inspireren door haar outfit voor het Met Gala in New York. Enkele weken geleden, tijdens dit exclusieve evenement in New York, droeg de zangeres een kort broekje in combinatie met een blazer. Deze outfit werd afgewerkt met punk-accessoires, netkousen en hoge hakken. Deze look viel toen te verklaren: het thema van deze editie van het Met Gala was namelijk punk.

Succesvolle tournee

Tijdens de uitreiking van de Billboard Awards viel Madonna ook in de prijzen. Zo kreeg ze de award voor de meest succesvolle tournee 'MDNA' uit 2012. Ook mocht ze de award voor Top Dance Artist en Top Dance Album 'MDNA' mee naar huis nemen. (LVR)

De wereldberoemde zangeres zit er niet om verlegen om provocerend uit de hoek te komen. Op de uitreiking van de Billboard Awards verscheen ze op het podium in een wel heel korte en gedurfde outfit. Voor de uitreiking van de Billboard Awards in Las Vegas had Madonna een van haar korte pakjes uit de kast genomen en gecombineerd met een paar strakke kousen. De outfit bestond uit een zwart jasje met veren met daaronder een topje en zwart broekje. Boven dit kort broekje droeg de zangeres een doorschijnend rokje. De look werd afgewerkt met jarretels, netkousen en hoge zwarte pumps. De zangeres was van kop tot teen gehuld in Givenchy. Het leek alsof we deze outfit al eens eerder te zien kregen. Zo liet de zangeres zich voor deze look duidelijk inspireren door haar outfit voor het Met Gala in New York. Enkele weken geleden, tijdens dit exclusieve evenement in New York, droeg de zangeres een kort broekje in combinatie met een blazer. Deze outfit werd afgewerkt met punk-accessoires, netkousen en hoge hakken. Deze look viel toen te verklaren: het thema van deze editie van het Met Gala was namelijk punk. Succesvolle tournee Tijdens de uitreiking van de Billboard Awards viel Madonna ook in de prijzen. Zo kreeg ze de award voor de meest succesvolle tournee 'MDNA' uit 2012. Ook mocht ze de award voor Top Dance Artist en Top Dance Album 'MDNA' mee naar huis nemen. (LVR)