Maasmechelen Village blijft groeien

Maasmechelen Village is de groeifase nog lang niet voorbij. Afgelopen maanden openden er vier nieuwe winkels, waaronder beautyzaak L’Occitane.

Maasmechelen Village is de groeifase nog lang niet voorbij. Afgelopen maanden openden er vier nieuwe winkels. Het Limburgse outletdorp telt er voortaan 95, waaronder nu ook een beautyzaak: L’Occitane. Ook Karen Millen, Spazio en Juicy Couture vonden er onlangs een stek.

Eerste beauytzaak

Midden juni zwaaide voor het eerst een beautyzaak in Maasmechelen Village de deuren open: het Franse Occitane. Van douche-olie met amandel, hydraterende producten op basis van rode rijst tot voetcrème met lavendelolie en arnica. Alle producten van het merk roepen de Provençaalse sfeer van zon, fijne geuren en natuur op. De firma is trouwens nog altijd gevestigd in het kleine stadje Manosque.

Californische, Britse en Italiaanse modeJuicy Couture staat bekend voor zijn trainingspakken met een hoog fashiongehalte en hippe kleren voor vrouwen, kinderen en baby’s. Sinds 1 juli heeft het Californische merk een winkel in Maasmechelen Village. Mannen kunnen terecht bij het net geopende SPAZIO, een boetiek met een breed aanbod Dolce & Gabbana. En zopas vervoegde ook het Britse merk Karen Millen – bekend van de glamoureuze feestjurken en chique mantelpakjes – het rijtje.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content