Het Italiaanse label, een zijtak van Missoni, opent in de Schuttershofstraat in Antwerpen een tijdelijke winkel. De opening is gepland voor de eerste week van september en de winkel blijft geopend tot het einde van het jaar. Dat schrijft de Nederlandse Vogue.

Het dochtermerk van Missoni, Missoni M, opent een pop-up shop die gedurende drie maanden open blijft in de stad. In deze shop kan je terecht voor de herfst/wintercollectie '13-14 van M Missoni, maar je kan er ook terecht voor de accessoires.

Volgens Fashion Club 70, het agentschap van M Missoni in België, wordt de winkel eenvoudig en minimalistisch. Daar worden nog enkele typische M Missoni elementen aan toegevoegd.

Nieuwsgierig naar de shop of gewoon een grote fan van M Missoni? Het adres van de tijdelijke winkel is Schuttershofstraat 35 in Antwerpen. (LVR)

Het Italiaanse label, een zijtak van Missoni, opent in de Schuttershofstraat in Antwerpen een tijdelijke winkel. De opening is gepland voor de eerste week van september en de winkel blijft geopend tot het einde van het jaar. Dat schrijft de Nederlandse Vogue. Het dochtermerk van Missoni, Missoni M, opent een pop-up shop die gedurende drie maanden open blijft in de stad. In deze shop kan je terecht voor de herfst/wintercollectie '13-14 van M Missoni, maar je kan er ook terecht voor de accessoires. Volgens Fashion Club 70, het agentschap van M Missoni in België, wordt de winkel eenvoudig en minimalistisch. Daar worden nog enkele typische M Missoni elementen aan toegevoegd. Nieuwsgierig naar de shop of gewoon een grote fan van M Missoni? Het adres van de tijdelijke winkel is Schuttershofstraat 35 in Antwerpen. (LVR)