De herfst/wintercollectie '13-14 van modelabel Lulu&Co is vanaf nu online verkrijgbaar via Net-a-Porter. Dat schrijft de Britse Vogue.

De nieuwe collectie van Lulu & Co, die je nu kan bestellen via Net-a-Porter heeft de naam 'Another Girl, Another Planet' meegekregen en bevat jumpsuits, T-shirts en jurkjes met print. De prints die werden gebruikt zijn onder meer planeten en sterren, maar ook andere intergalactische motieven werden gebruikt.

De beste manier om de stijl van het merk te omschrijven is 'fusion' of vanalles een beetje. Voor komend seizoen is het meisje van Lulu & Co duidelijk op een (buitenaardse) missie! Leuk weetje voor het ontwerp van verschillende prints werkte het label samen met Ferry Gou, de cartoonist die ook samenwerkt het Major Lazor.

Lulu Kennedy, oprichtster van het label, is alvast in de wolken. "We zijn zo benieuwd naar hoe het online-team de verschillende looks heeft gestyled en het is erg fijn dat we nu 'live' zijn over de hele wereld." Kennedy omschrijft de sterkte van het merk als 'de charme van het mixen'. Je moet verschillende prints en kleuren met elkaar combineren, zo krijg je een uniek geheel. (LVR)

De herfst/wintercollectie '13-14 van modelabel Lulu&Co is vanaf nu online verkrijgbaar via Net-a-Porter. Dat schrijft de Britse Vogue. De nieuwe collectie van Lulu & Co, die je nu kan bestellen via Net-a-Porter heeft de naam 'Another Girl, Another Planet' meegekregen en bevat jumpsuits, T-shirts en jurkjes met print. De prints die werden gebruikt zijn onder meer planeten en sterren, maar ook andere intergalactische motieven werden gebruikt. De beste manier om de stijl van het merk te omschrijven is 'fusion' of vanalles een beetje. Voor komend seizoen is het meisje van Lulu & Co duidelijk op een (buitenaardse) missie! Leuk weetje voor het ontwerp van verschillende prints werkte het label samen met Ferry Gou, de cartoonist die ook samenwerkt het Major Lazor. Lulu Kennedy, oprichtster van het label, is alvast in de wolken. "We zijn zo benieuwd naar hoe het online-team de verschillende looks heeft gestyled en het is erg fijn dat we nu 'live' zijn over de hele wereld." Kennedy omschrijft de sterkte van het merk als 'de charme van het mixen'. Je moet verschillende prints en kleuren met elkaar combineren, zo krijg je een uniek geheel. (LVR)