Tijdens het filmfestival van Rome heeft het Franse modehuis Louis Vuitton voor de tweede keer de Journeys Award uitgereikt. De awards zetten enkele kortfilms in de bloemetjes. Dat meldt WWD.

In totaal hebben 250 regisseurs uit meer dan 40 landen een kortfilm ingediend over avonturen en ontmoetingen tijdens het reizen. De juryvoorzitter Luca Guadagnino selecteerde tien films waaruit de winnende films werden gekozen.

Er werden verschillende prijzen uitgedeeld waaronder de Jury Award en de People's Choice Award, elk 25.000 dollar waard. De Japanse regisseur Yukinori Makabe kreeg de voorkeur van de jury en de Franse Alexis Willis kreeg de stem van het publiek.

De awards werden uitgereikt in de Louis Vuitton Etoile boetiek in Rome. Onder meer Zoe Cassavetes, Pietro Beccari en prinses Alessandra Borghese waren aanwezig. (RDM)

Tijdens het filmfestival van Rome heeft het Franse modehuis Louis Vuitton voor de tweede keer de Journeys Award uitgereikt. De awards zetten enkele kortfilms in de bloemetjes. Dat meldt WWD. In totaal hebben 250 regisseurs uit meer dan 40 landen een kortfilm ingediend over avonturen en ontmoetingen tijdens het reizen. De juryvoorzitter Luca Guadagnino selecteerde tien films waaruit de winnende films werden gekozen. Er werden verschillende prijzen uitgedeeld waaronder de Jury Award en de People's Choice Award, elk 25.000 dollar waard. De Japanse regisseur Yukinori Makabe kreeg de voorkeur van de jury en de Franse Alexis Willis kreeg de stem van het publiek. De awards werden uitgereikt in de Louis Vuitton Etoile boetiek in Rome. Onder meer Zoe Cassavetes, Pietro Beccari en prinses Alessandra Borghese waren aanwezig. (RDM)