Het luxemerk Louis Vuitton lanceert deze week een shop-app voor smartphones en tablets. Met één vingerklik kan u de producten van Louis Vuitton inslaan via hun mCommerce-toepassing. Time is money!

Tijd kost geld moeten ze bij Louis Vuitton gedacht hebben. Vanaf nu kan je waar je ook bent - binnen Amerika voorlopig - een LV-product bestellen om het de volgende dag al in je brievenbus te krijgen. Ook handig voor wie een cadeautje wil geven aan een geliefde en in tijdsnood zit. Bekijk hieronder hun leuke animatiefilmpje. (LP)

Het luxemerk Louis Vuitton lanceert deze week een shop-app voor smartphones en tablets. Met één vingerklik kan u de producten van Louis Vuitton inslaan via hun mCommerce-toepassing. Time is money! Tijd kost geld moeten ze bij Louis Vuitton gedacht hebben. Vanaf nu kan je waar je ook bent - binnen Amerika voorlopig - een LV-product bestellen om het de volgende dag al in je brievenbus te krijgen. Ook handig voor wie een cadeautje wil geven aan een geliefde en in tijdsnood zit. Bekijk hieronder hun leuke animatiefilmpje. (LP)