De 'Monogram', uiteraard met het bekende Louis Vuitton-logo in verwerkt, en de 'Damier'-versie met een ruitjesmotief, zijn stevige luxeartikelen, allebei afwerkt met rundleer. Geïnteresseerde golfers zullen wel diep in de buidel moeten tasten. Voor de 'Monogram' moet 9.400 euro neergeteld worden. De 'Damier' loopt op tot 10.600 euro.

In ruil heb je de comfortabele Louis Vuitton golftassen waarin een volledige golfset kan opgeborgen worden, inclusief extra ruimte voor golfballen en andere benodigdheden. (DB)

De 'Monogram', uiteraard met het bekende Louis Vuitton-logo in verwerkt, en de 'Damier'-versie met een ruitjesmotief, zijn stevige luxeartikelen, allebei afwerkt met rundleer. Geïnteresseerde golfers zullen wel diep in de buidel moeten tasten. Voor de 'Monogram' moet 9.400 euro neergeteld worden. De 'Damier' loopt op tot 10.600 euro.In ruil heb je de comfortabele Louis Vuitton golftassen waarin een volledige golfset kan opgeborgen worden, inclusief extra ruimte voor golfballen en andere benodigdheden. (DB)