Het Franse modehuis mag de modeweek van Parijs afsluiten, maar heeft alvast een tipje van de sluier opgelicht. Er wordt een nieuwe juwelencollectie gelanceerd die gebaseerd is op een oude Franse legende. Dat meldt WWD.

De Lockit collectie is geïnspireerd door de legende dat koppels die een slot aan een brug vastmaken en de sleutel in de rivier gooien, eeuwige liefde zullen kennen. Bewijzen van die legende zijn er voldoende te vinden in Europa, waaronder ook op de Pont des Arts in Parijs.

Het modehuis Louis Vuitton heeft deze legende gebruikt in de nieuwe juwelen collectie samen met het iconische Louis Vuitton motief. De collectie bestaat uit 15 items gaande van halssnoeren, ringen en armbanden in wit, roos en geel goud en afgewerkt met diamanten.

Op de ready-to-wear collectie is het wachten tot morgen, wanneer Louis Vuitton de modeweek in Parijs mag afsluiten. (RDM)

Het Franse modehuis mag de modeweek van Parijs afsluiten, maar heeft alvast een tipje van de sluier opgelicht. Er wordt een nieuwe juwelencollectie gelanceerd die gebaseerd is op een oude Franse legende. Dat meldt WWD.De Lockit collectie is geïnspireerd door de legende dat koppels die een slot aan een brug vastmaken en de sleutel in de rivier gooien, eeuwige liefde zullen kennen. Bewijzen van die legende zijn er voldoende te vinden in Europa, waaronder ook op de Pont des Arts in Parijs. Het modehuis Louis Vuitton heeft deze legende gebruikt in de nieuwe juwelen collectie samen met het iconische Louis Vuitton motief. De collectie bestaat uit 15 items gaande van halssnoeren, ringen en armbanden in wit, roos en geel goud en afgewerkt met diamanten. Op de ready-to-wear collectie is het wachten tot morgen, wanneer Louis Vuitton de modeweek in Parijs mag afsluiten. (RDM)