Marc Jacobs, de creatief directeur van Louis Vuitton, heeft een outfit ontworpen voor Hatsune Miku. Miku,een hologram, is in Japan uitgegroeid tot een superster en maakt binnenkort haar debuut in de opera. Speciaal voor deze gelegenheid zal ze een ruitjes-ontwerp dragen van Vuitton. Dat schrijft de Telegraph.

Hatsune Miku, een holografische projectie met een computergestuurde stem, is in haar thuisland Japan uitgegroeid tot een grote zangeres. Ze is een van de populairste popsterren in Japan. Maar nu hebben de makers achter het figuurtje een nieuwe opdracht, zo gaat Miku meespelen in een opera.

Het sterretje krijgt de hoofdrol in de opera 'The End' en voor haar kostuum werd een beroep gedaan op het Franse luxelabel Louis Vuitton.

Normaalgezien draagt Miku een kortgerokt schooluniform, maar voor haar rol in de opera krijgt ze iets elegantere kleding aangemeten. Zo besloot Jacobs haar te kleden in ontwerp uit zijn lente/zomercollectie 2013. We zien een jurkje met witte en zwarte ruitjes.

In het najaar komt de opera van Miku naar Parijs. (LVR)

Marc Jacobs, de creatief directeur van Louis Vuitton, heeft een outfit ontworpen voor Hatsune Miku. Miku,een hologram, is in Japan uitgegroeid tot een superster en maakt binnenkort haar debuut in de opera. Speciaal voor deze gelegenheid zal ze een ruitjes-ontwerp dragen van Vuitton. Dat schrijft de Telegraph. Hatsune Miku, een holografische projectie met een computergestuurde stem, is in haar thuisland Japan uitgegroeid tot een grote zangeres. Ze is een van de populairste popsterren in Japan. Maar nu hebben de makers achter het figuurtje een nieuwe opdracht, zo gaat Miku meespelen in een opera. Het sterretje krijgt de hoofdrol in de opera 'The End' en voor haar kostuum werd een beroep gedaan op het Franse luxelabel Louis Vuitton. Normaalgezien draagt Miku een kortgerokt schooluniform, maar voor haar rol in de opera krijgt ze iets elegantere kleding aangemeten. Zo besloot Jacobs haar te kleden in ontwerp uit zijn lente/zomercollectie 2013. We zien een jurkje met witte en zwarte ruitjes. In het najaar komt de opera van Miku naar Parijs. (LVR)