Modehuis Christian Louboutin beschuldigt YSL ervan zijn immens populaire schoenen met de typische rode zolen te hebben gekopieerd. Saint Laurents zomercollectie 2011 bevat namelijk een paar rode suède schoenen met bijpassende rode zolen.

Louboutin's team van advocaten argumenteert: "Het gebruik van de bijpassende rode zolen door de beklaagde, die virtueel identiek zijn aan die van de aanklager, verwarren en misleiden de klanten."

Volgens de Daily Mail vroeg Louboutin al enkel keren aan Yves Saint Laurent om de beruchte schoenen uit de distributie te halen, maar kreeg geen gehoor.

V.F.

Modehuis Christian Louboutin beschuldigt YSL ervan zijn immens populaire schoenen met de typische rode zolen te hebben gekopieerd. Saint Laurents zomercollectie 2011 bevat namelijk een paar rode suède schoenen met bijpassende rode zolen. Louboutin's team van advocaten argumenteert: "Het gebruik van de bijpassende rode zolen door de beklaagde, die virtueel identiek zijn aan die van de aanklager, verwarren en misleiden de klanten." Volgens de Daily Mail vroeg Louboutin al enkel keren aan Yves Saint Laurent om de beruchte schoenen uit de distributie te halen, maar kreeg geen gehoor. V.F.