Lore Van Keer droomde al langer van een eigen webshop, en toen ze besloot haar website op een make-over te trakteren, was de tijd rijp. Vanaf 1 juli kan je haar abstracte, op architectuur geïnspireerde collecties ook online kopen.

Niet ieder ontwerp zal in de webshop te koop zijn, maar Van Keers nieuwe, feestelijke (un)refined collectie zal je er sowieso wel vinden. De geheel gouden collectie, waarvan de prijzen tussen 295 en 755 euro liggen, zal tegelijk met de webshop gelanceerd worden.

Het is nog even geduld oefenen dus, maar op 1 juli kan je je online portefeuille boven halen op www.lorevankeer.com. (EK)

Lore Van Keer droomde al langer van een eigen webshop, en toen ze besloot haar website op een make-over te trakteren, was de tijd rijp. Vanaf 1 juli kan je haar abstracte, op architectuur geïnspireerde collecties ook online kopen. Niet ieder ontwerp zal in de webshop te koop zijn, maar Van Keers nieuwe, feestelijke (un)refined collectie zal je er sowieso wel vinden. De geheel gouden collectie, waarvan de prijzen tussen 295 en 755 euro liggen, zal tegelijk met de webshop gelanceerd worden. Het is nog even geduld oefenen dus, maar op 1 juli kan je je online portefeuille boven halen op www.lorevankeer.com. (EK)