Fans van Phillip Lim mogen in hun handjes wrijven, want de ontwerper heeft een goedkopere collectie ontworpen voor de winkelketen Target. Enige nadeel: Target is een Amerikaanse winkelketen, maar toch zou de collectie ook online besteld kunnen worden. Hoera!

Ontwerper Phillip Lim heeft een collectie ontworpen voor de Amerikaanse winkelketen Target. De beelden van de volledige collectie zijn vrijgegeven en zijn onder meer te zien in het septembernummer van Vogue. In het tijdschrift werden maar liefst 15 pagina's gewijd aan deze collectie van Lim voor Target.

De collectie, voor komend winterseizoen, bevat enkele opvallende stukken, waaronder de BOOM-trui en ensemble met print, maar ook enkele zwarte jurkjes. Daarnaast zijn er ook trenchcoats, pantalons, sweaters en een broekpak. Uiteraard bevat de collectie ook handtassen, waaronder een zwart leren exemplaar.

De collectie bevat voornamelijk vrouwenkleding, maar Lim heeft ook enkele stuks voor mannen ontworpen.

De collecties, zowel voor mannen als vrouwen, ligt vanaf 15 september in de winkel. Echt fans kunnen een reis naar de Verenigde Staten boeken of hopen dat ze de kleding ook naar België overvliegen. (LVR)

Fans van Phillip Lim mogen in hun handjes wrijven, want de ontwerper heeft een goedkopere collectie ontworpen voor de winkelketen Target. Enige nadeel: Target is een Amerikaanse winkelketen, maar toch zou de collectie ook online besteld kunnen worden. Hoera! Ontwerper Phillip Lim heeft een collectie ontworpen voor de Amerikaanse winkelketen Target. De beelden van de volledige collectie zijn vrijgegeven en zijn onder meer te zien in het septembernummer van Vogue. In het tijdschrift werden maar liefst 15 pagina's gewijd aan deze collectie van Lim voor Target. De collectie, voor komend winterseizoen, bevat enkele opvallende stukken, waaronder de BOOM-trui en ensemble met print, maar ook enkele zwarte jurkjes. Daarnaast zijn er ook trenchcoats, pantalons, sweaters en een broekpak. Uiteraard bevat de collectie ook handtassen, waaronder een zwart leren exemplaar. De collectie bevat voornamelijk vrouwenkleding, maar Lim heeft ook enkele stuks voor mannen ontworpen. De collecties, zowel voor mannen als vrouwen, ligt vanaf 15 september in de winkel. Echt fans kunnen een reis naar de Verenigde Staten boeken of hopen dat ze de kleding ook naar België overvliegen. (LVR)