Het Russische topmodel organiseerde in Monaco het 'Love Ball', om geld in te zamelen voor haar Naked Heart Foundation. De gastvrouw van het evenement zag er alvast piekfijn uit in haar rode jurk van Christian Dior.

In Monte-Carlo organiseerde Natalia Vodianova een benefietavond ten voordele van haar Naked Heart Foundation. Het was een evenement met veel bekende mensen. Zo onder meer Charlene, Prins Albert II, Andrea Casiraghi en zijn verloofde en Prinses Caroline van het Monegaskische koningshuis.

Maar ook uit de muziek- en modewereld was er heel wat mooi volk aanwezig. Zo kwam onder meer 'mode-paus' Karl Lagerfeld, een hoogzwangere Margherita Missoni en frontman van U2- Bono.

Stralende Natalia Vodianova

Maar de meest opvallende figuur van de avond was ongetwijfeld de organisatrice, Natalia Vodianova zelf. In een rood/roze jurk van Dior zag ze er adembenemend uit. Haar look is bewust simpel gehouden, met een jurk die voor zich spreekt en make-up die sober, maar tegelijkertijd ook opvallend is. De lippenstift lijkt wel dezelfde kleur als de jurk en past er dan ook heel erg mooi bij. Deze jurk en look sluiten perfect aan bij de meer tijdloze stijl van Vodianova, die vaak kiest voor labels als Stella McCartney, Dior en Chanel. (LVR)

Het Russische topmodel organiseerde in Monaco het 'Love Ball', om geld in te zamelen voor haar Naked Heart Foundation. De gastvrouw van het evenement zag er alvast piekfijn uit in haar rode jurk van Christian Dior. In Monte-Carlo organiseerde Natalia Vodianova een benefietavond ten voordele van haar Naked Heart Foundation. Het was een evenement met veel bekende mensen. Zo onder meer Charlene, Prins Albert II, Andrea Casiraghi en zijn verloofde en Prinses Caroline van het Monegaskische koningshuis. Maar ook uit de muziek- en modewereld was er heel wat mooi volk aanwezig. Zo kwam onder meer 'mode-paus' Karl Lagerfeld, een hoogzwangere Margherita Missoni en frontman van U2- Bono.Stralende Natalia Vodianova Maar de meest opvallende figuur van de avond was ongetwijfeld de organisatrice, Natalia Vodianova zelf. In een rood/roze jurk van Dior zag ze er adembenemend uit. Haar look is bewust simpel gehouden, met een jurk die voor zich spreekt en make-up die sober, maar tegelijkertijd ook opvallend is. De lippenstift lijkt wel dezelfde kleur als de jurk en past er dan ook heel erg mooi bij. Deze jurk en look sluiten perfect aan bij de meer tijdloze stijl van Vodianova, die vaak kiest voor labels als Stella McCartney, Dior en Chanel. (LVR)