De jurk van Balenciaga heeft Rooney Mara iets erg fragiel en benadrukt haar zachte kant, zonder haar liefde voor asymmetrie naar de achtergrond te verschuiven.

Rooney Mara verscheen, samen met onder meer Scarlett Johansson, op de rode loper van het filmfestival van Rome. Ze kwam er de nieuwe film 'Her' voorstellen.

Het was een van de eerste keren dat Rooney niet voor zwart kiest, wel integendeel, dit keer koos ze voor wit. Ze droeg een witte jurk uit de lente/zomercollectie 2014 van Balenciaga. Het is de eerste keer dat een jurk uit deze collectie op de rode loper wordt gespot.

De jurk is erg bijzonder, en de verschillende soorten stof maken het tot een wondermooi geheel. Het gebruik van verschillende materialen zorgt voor meerdere lagen, die elkaar

perfect lijken aan te vullen. Op de schouders draagt ze een cape van witte, dikkere stof. Daaronder draagt ze een jurkje, een mini-jurk, waarvan de rok een soort van origami-puzzel lijkt. Over de rok van de jurk is een doorschijnende stof gedrapeerd, wat de jurk een zachter karakter geeft.

De look werd afgewerkt met hoge sandalen (beetje vreemd in de herfst?) van ontwerper Brian Atwood. Haar haren werden half naar achter opgestoken en waren achteraan los. De make-up, feilloos als altijd, met donkerrode lippenstift en perfect opgemaakte ogen. (LVR)

De jurk van Balenciaga heeft Rooney Mara iets erg fragiel en benadrukt haar zachte kant, zonder haar liefde voor asymmetrie naar de achtergrond te verschuiven. Rooney Mara verscheen, samen met onder meer Scarlett Johansson, op de rode loper van het filmfestival van Rome. Ze kwam er de nieuwe film 'Her' voorstellen. Het was een van de eerste keren dat Rooney niet voor zwart kiest, wel integendeel, dit keer koos ze voor wit. Ze droeg een witte jurk uit de lente/zomercollectie 2014 van Balenciaga. Het is de eerste keer dat een jurk uit deze collectie op de rode loper wordt gespot. De jurk is erg bijzonder, en de verschillende soorten stof maken het tot een wondermooi geheel. Het gebruik van verschillende materialen zorgt voor meerdere lagen, die elkaar perfect lijken aan te vullen. Op de schouders draagt ze een cape van witte, dikkere stof. Daaronder draagt ze een jurkje, een mini-jurk, waarvan de rok een soort van origami-puzzel lijkt. Over de rok van de jurk is een doorschijnende stof gedrapeerd, wat de jurk een zachter karakter geeft. De look werd afgewerkt met hoge sandalen (beetje vreemd in de herfst?) van ontwerper Brian Atwood. Haar haren werden half naar achter opgestoken en waren achteraan los. De make-up, feilloos als altijd, met donkerrode lippenstift en perfect opgemaakte ogen. (LVR)