De Britse actrice was in New York voor een privévertoning van 'Closed Circuit', een film waarin ze een rol heeft. Ze viel meteen op in haar asymmetrische jurk van Celine, met laarsjes van hetzelfde modelabel.

Rebecca Hall koos ervoor om zich - van kop tot teen - te kleden in Celine. Best wel erg leuk, aangezien we maar weinig Celine op de rode loper te zien krijgen. Ze koos voor een jurk uit de herfstcollectie van het label. Een marineblauwe rok gecombineerd met een asymmetrische blouse in het donkerblauw (zwart op de foto) levert een mooie combinatie op. De mouwen van de blouse zijn apart: zo is er een 'opengescheurde' mouw. Hoewel de top er best wel complex uitziet, doet Hall het er allemaal simpel uitzien en straalt ze rust uit.

Ook erg mooi is de combinatie van het blauw van de kleding met het nude/beige van de laarsjes (waar we echt dol op zijn!!). De knielaarsjes, ook van Celine, passen perfect bij deze outfit en de styling zit helemaal tip top! Ook haar clutch is van Celine.

De make-up van Rebecca Hall is bewust sober gehouden en haar kapsel oogt erg natuurlijk en losjes. (LVR)

De Britse actrice was in New York voor een privévertoning van 'Closed Circuit', een film waarin ze een rol heeft. Ze viel meteen op in haar asymmetrische jurk van Celine, met laarsjes van hetzelfde modelabel. Rebecca Hall koos ervoor om zich - van kop tot teen - te kleden in Celine. Best wel erg leuk, aangezien we maar weinig Celine op de rode loper te zien krijgen. Ze koos voor een jurk uit de herfstcollectie van het label. Een marineblauwe rok gecombineerd met een asymmetrische blouse in het donkerblauw (zwart op de foto) levert een mooie combinatie op. De mouwen van de blouse zijn apart: zo is er een 'opengescheurde' mouw. Hoewel de top er best wel complex uitziet, doet Hall het er allemaal simpel uitzien en straalt ze rust uit. Ook erg mooi is de combinatie van het blauw van de kleding met het nude/beige van de laarsjes (waar we echt dol op zijn!!). De knielaarsjes, ook van Celine, passen perfect bij deze outfit en de styling zit helemaal tip top! Ook haar clutch is van Celine. De make-up van Rebecca Hall is bewust sober gehouden en haar kapsel oogt erg natuurlijk en losjes. (LVR)