De 25-jarige hoofdrolspeelster uit 'The Vampire Diaries' koos voor een uitdagende, maar stijlvolle look voor de uitreiking van de MTV Video Music Awards in Los Angeles.

Nina Dobrev, een actrice met Bulgaars-Canadese roots, straalde in haar gedrapeerde jurk van Zuhair Murad. De jurk is afkomstig uit de Resort 2015 collectie van het label. Dobrev houdt perfect het midden tussen sexy en stijlvol. De rode kleur staat haar beeldig en geeft de jurk wat extra cachet.

Eenvoudige accessoires maken de look af: twee ringen, simpele oorknopjes en een kleurig tasje. Ook de make-up en het kapsel heeft ze strak gehouden, rode lippen die haar jurk matchen en een strakke paardenstaart. (AB)

De 25-jarige hoofdrolspeelster uit 'The Vampire Diaries' koos voor een uitdagende, maar stijlvolle look voor de uitreiking van de MTV Video Music Awards in Los Angeles.Nina Dobrev, een actrice met Bulgaars-Canadese roots, straalde in haar gedrapeerde jurk van Zuhair Murad. De jurk is afkomstig uit de Resort 2015 collectie van het label. Dobrev houdt perfect het midden tussen sexy en stijlvol. De rode kleur staat haar beeldig en geeft de jurk wat extra cachet.Eenvoudige accessoires maken de look af: twee ringen, simpele oorknopjes en een kleurig tasje. Ook de make-up en het kapsel heeft ze strak gehouden, rode lippen die haar jurk matchen en een strakke paardenstaart. (AB)