Op het jaarlijkse LACMA (Los Angeles County Museum of Art) Art + Film gala waren heel wat bekende sterren aanwezig, waaronder Leonardo DiCaprio, Jane Fonda, Salma Hayek en James Franco. De beroemdheden kwamen samen in Tinseltown om de Amerikaanse regisseur Martin Scorsese en en de Britse kunstenaar David Hockney te eren.

In het stijldepartement spotten we erg veel missers (zo kwam Drew Barrymore in haar laken naar het evenement), maar gelukkig ook enkele toppers.

Mary J. Blige sprong er bovenuit in haar frambooskleurige jumpsuit van Gucci. De soulzangeres bewees dat er niet altijd een galajurk aan te pas moet komen om er glamoureus uit te zien.

De zangeres werkte de look af met een zwarte clutch met blinkende kwast en zwartgelakte peeptoe pumps. Een geslaagde look! (LP)

Op het jaarlijkse LACMA (Los Angeles County Museum of Art) Art + Film gala waren heel wat bekende sterren aanwezig, waaronder Leonardo DiCaprio, Jane Fonda, Salma Hayek en James Franco. De beroemdheden kwamen samen in Tinseltown om de Amerikaanse regisseur Martin Scorsese en en de Britse kunstenaar David Hockney te eren. In het stijldepartement spotten we erg veel missers (zo kwam Drew Barrymore in haar laken naar het evenement), maar gelukkig ook enkele toppers. Mary J. Blige sprong er bovenuit in haar frambooskleurige jumpsuit van Gucci. De soulzangeres bewees dat er niet altijd een galajurk aan te pas moet komen om er glamoureus uit te zien. De zangeres werkte de look af met een zwarte clutch met blinkende kwast en zwartgelakte peeptoe pumps. Een geslaagde look! (LP)