Geen gruwel zo groot als ouders die hun kinderen in hetzelfde pakje als hun broers en zusjes proberen steken - of erger: in hetzelfde pakje als zichzelf. Hoe schattig jeans en een gestreept T-shirt ook moge zijn: wanneer moeder en dochter / vader en zoon of heel familie Hutsefluts dezelfde outfit of een variatie daarop aantrekt kruipen wij van plaatsvervangende schaamte onder een steen.

Uitzondering op de regel? Dit fantastische vader-dochtermoment op de rode loper van de MTV Movie Awards. Acteur Mark Ruffalo nam de woorden van de organisatie van de MTV Movie Awards, die wilden mikken op "een jonger publiek, en dus ook een jongere guestlist" en deelde zijn uitnodiging met zijn dochter Bella Noche. Geen snoepjurkjes of vrolijke printjes voor deze tienjarige: ze wou per sé een maatpak "en Jenna (Lyons, opperhoofd van J.Crew nvdr) moet het maken!"

Zo gezegd zo gedaan, en zo komt het dat vader en dochter in gelijkaardige kostuum-en-sneakers-combinatie de persfotografen van de prijsuitreiking trotseerden. Een geslaagde look!

On the way to the MTVMovie Awards with Bella Noche. I hope she forgives me for biting her style.

A photo posted by Mark Ruffalo (@markruffalo) on

Ruffalo was trouwens niet de enige die zijn dochter als date vroeg. Ook regisseur en scenarioschrijver Judd Apatow nam oogappel Iris bij de arm.

REUTERS
© REUTERS
Geen gruwel zo groot als ouders die hun kinderen in hetzelfde pakje als hun broers en zusjes proberen steken - of erger: in hetzelfde pakje als zichzelf. Hoe schattig jeans en een gestreept T-shirt ook moge zijn: wanneer moeder en dochter / vader en zoon of heel familie Hutsefluts dezelfde outfit of een variatie daarop aantrekt kruipen wij van plaatsvervangende schaamte onder een steen.Uitzondering op de regel? Dit fantastische vader-dochtermoment op de rode loper van de MTV Movie Awards. Acteur Mark Ruffalo nam de woorden van de organisatie van de MTV Movie Awards, die wilden mikken op "een jonger publiek, en dus ook een jongere guestlist" en deelde zijn uitnodiging met zijn dochter Bella Noche. Geen snoepjurkjes of vrolijke printjes voor deze tienjarige: ze wou per sé een maatpak "en Jenna (Lyons, opperhoofd van J.Crew nvdr) moet het maken!"Zo gezegd zo gedaan, en zo komt het dat vader en dochter in gelijkaardige kostuum-en-sneakers-combinatie de persfotografen van de prijsuitreiking trotseerden. Een geslaagde look! Ruffalo was trouwens niet de enige die zijn dochter als date vroeg. Ook regisseur en scenarioschrijver Judd Apatow nam oogappel Iris bij de arm.