Op de première van 'A Thousand Times Good Night' tijdens het internationale filmfestival van Marrakech op zaterdagavond schitterde de Franse actrice Marion Cotillard in een vrolijke jurk uit de lente- en zomercollectie 2014 van Dior.

Dit keer was de hoofdrol van de film niet weggelegd voor Marion Cotillard, maar voor haar Franse collega Juliette Binoche. Maar Cotillard was wel de ster van de rode loper in haar kleurige streepjesjurk van Raf Simons voor Dior. Als ambassadrice van het merk draagt Marion Cotillard, net als Jennifer Lawrence, met regelmaat van de klok jurken uit de vele Diorcollecties.

De jurk heeft een snoepjeskleurig strepenmotief met een strakke top en een tulpvormige aanzet voor de rok. Aangezien de ietwat psychedelische jurk zelf al een statement is, hield de actrice het sober qua accessoires. Een paar lavendelkleurige Diorsandaaltjes met enkelbandjes waren de enige accessoires die Cotillard droeg. Ook op het vlak van haar kapsel hield ze het eenvoudig met een simpele paardenstaart die sierlijk in de nek lag. (AB)

Op de première van 'A Thousand Times Good Night' tijdens het internationale filmfestival van Marrakech op zaterdagavond schitterde de Franse actrice Marion Cotillard in een vrolijke jurk uit de lente- en zomercollectie 2014 van Dior.Dit keer was de hoofdrol van de film niet weggelegd voor Marion Cotillard, maar voor haar Franse collega Juliette Binoche. Maar Cotillard was wel de ster van de rode loper in haar kleurige streepjesjurk van Raf Simons voor Dior. Als ambassadrice van het merk draagt Marion Cotillard, net als Jennifer Lawrence, met regelmaat van de klok jurken uit de vele Diorcollecties.De jurk heeft een snoepjeskleurig strepenmotief met een strakke top en een tulpvormige aanzet voor de rok. Aangezien de ietwat psychedelische jurk zelf al een statement is, hield de actrice het sober qua accessoires. Een paar lavendelkleurige Diorsandaaltjes met enkelbandjes waren de enige accessoires die Cotillard droeg. Ook op het vlak van haar kapsel hield ze het eenvoudig met een simpele paardenstaart die sierlijk in de nek lag. (AB)