De Oekraïense actrice Olga Kurylenko arriveerde op de wereldpremière van de film 'Oblivion' in Buenos Aires in een jurk van Nina Ricci.

Voor deze feestelijke gelegenheid droeg de actrice een jurk van de najaarscollectie 2013 van Nina Ricci. Een zwart gedrapeerde jurk met kanten details omhult haar lichaam op de juiste punten.

De moeiteloze look van Olga Kurylenko werd afgewerkt met een zachte make-uplook, een zijwaartse vlecht , subtiele oorbellen en een gouden clutch. Met deze geslaagde, maar - niet overroepen, - rode loper jurk, maakt Kurylenko onze look van de week. (JJ)

De Oekraïense actrice Olga Kurylenko arriveerde op de wereldpremière van de film 'Oblivion' in Buenos Aires in een jurk van Nina Ricci. Voor deze feestelijke gelegenheid droeg de actrice een jurk van de najaarscollectie 2013 van Nina Ricci. Een zwart gedrapeerde jurk met kanten details omhult haar lichaam op de juiste punten. De moeiteloze look van Olga Kurylenko werd afgewerkt met een zachte make-uplook, een zijwaartse vlecht , subtiele oorbellen en een gouden clutch. Met deze geslaagde, maar - niet overroepen, - rode loper jurk, maakt Kurylenko onze look van de week. (JJ)