Niet alleen Michelle was een plaatje op de dag van haar mans inauguratie. Ook hun dochters kwamen stijlvol en charmant voor de dag.

De dochters van de Amerikaanse president Barack Obama, Malia en Sasha, kozen voor een paarse look op de dag van hun vaders inauguratie. De zusjes droegen matching outfits. Zowel hun jassen, sjaals en jurken waren uitgevoerd in paarstinten.

De jas van de 14-jarige Malia is van de hand van J.Crew. Haar 11-jarige zus, Sasha, koos voor een jas van Kate Spade.

Tijdens de eedaflegging in de blauwe kamer van het Witte Huis droeg zelfs heel de familie blauwpaarse tinten voor de gelegenheid. De meest opvallende outfit was die van Sasha. De jongste dochter van de president koos voor een felpaarse kanten jurk met gouden band.

De trotse dochters scheppen duidelijk plezier in het uitkiezen van hun outfits voor plechtige gelegenheden zoals deze. Net zoals hun mama, zijn 'The First Daughters' echte fashionistas. (LP)

Niet alleen Michelle was een plaatje op de dag van haar mans inauguratie. Ook hun dochters kwamen stijlvol en charmant voor de dag. De dochters van de Amerikaanse president Barack Obama, Malia en Sasha, kozen voor een paarse look op de dag van hun vaders inauguratie. De zusjes droegen matching outfits. Zowel hun jassen, sjaals en jurken waren uitgevoerd in paarstinten.De jas van de 14-jarige Malia is van de hand van J.Crew. Haar 11-jarige zus, Sasha, koos voor een jas van Kate Spade. Tijdens de eedaflegging in de blauwe kamer van het Witte Huis droeg zelfs heel de familie blauwpaarse tinten voor de gelegenheid. De meest opvallende outfit was die van Sasha. De jongste dochter van de president koos voor een felpaarse kanten jurk met gouden band. De trotse dochters scheppen duidelijk plezier in het uitkiezen van hun outfits voor plechtige gelegenheden zoals deze. Net zoals hun mama, zijn 'The First Daughters' echte fashionistas. (LP)