De Amerikaanse actrice kreeg een wel heel speciaal accessoire om haar look voor de Golden Globes af te werken: een halsketting van meer dan 4 miljoen euro.

Op de rode loper van de Golden Globes verscheen Jessica Alba in een lange rooskleurige jurk van Oscar de la Renta. De strapless jurk werd gecombineerd met een clutch uit veren van Roger Vivier en een exclusieve halsketting. Dit exclusieve halssnoer was van ontwerper Harry Winston. De ketting bestaat uit allemaal diamanten en heeft een waarde van 4,3 miljoen euro. (LVR)

De Amerikaanse actrice kreeg een wel heel speciaal accessoire om haar look voor de Golden Globes af te werken: een halsketting van meer dan 4 miljoen euro. Op de rode loper van de Golden Globes verscheen Jessica Alba in een lange rooskleurige jurk van Oscar de la Renta. De strapless jurk werd gecombineerd met een clutch uit veren van Roger Vivier en een exclusieve halsketting. Dit exclusieve halssnoer was van ontwerper Harry Winston. De ketting bestaat uit allemaal diamanten en heeft een waarde van 4,3 miljoen euro. (LVR)