Trouwe fan Gwyneth Paltrow steunde haar vriendin en fitness goeroe Tracy Anderson op haar lanceringsfeest in Los Angeles. Dit deed ze in een mouwloze paarse jurk van Victoria Beckham en schoenen van Michael Kors.

De 40-jarige actrice en moeder van twee kinderen toonde haar slanke en afgetrainde lichaam in een creatie van ontwerpster Victoria Beckham. De Oscar winnares bewees nogmaals waarom ze in Hollywood tot de reeks vrouwen met het mooiste lichaam behoort. Het mini-jurkje heeft een subtiele A-lijn waardoor haar lichaam perfect geaccentueerd wordt.

De simpele en frisse look van Paltrow werkte ze af met neonoranje sandalen uit de najaarscollectie 2013 van Michael Kors. Gwyneth houdt van zachte make-up en ook op dit event hield ze het subtiel met een vleugje mascara en huidkleurige lippenglos. Haar blonde lokken liet ze natuurlijk op haar schouders vallen. Het lijkt er wel op dat ze voor deze gelegenheid een bezoekje bracht aan haar pas geopende blow dry salon in Los Angeles. Voor Gwyneth is de lente al vast begonnen. (JJ)

Trouwe fan Gwyneth Paltrow steunde haar vriendin en fitness goeroe Tracy Anderson op haar lanceringsfeest in Los Angeles. Dit deed ze in een mouwloze paarse jurk van Victoria Beckham en schoenen van Michael Kors. De 40-jarige actrice en moeder van twee kinderen toonde haar slanke en afgetrainde lichaam in een creatie van ontwerpster Victoria Beckham. De Oscar winnares bewees nogmaals waarom ze in Hollywood tot de reeks vrouwen met het mooiste lichaam behoort. Het mini-jurkje heeft een subtiele A-lijn waardoor haar lichaam perfect geaccentueerd wordt. De simpele en frisse look van Paltrow werkte ze af met neonoranje sandalen uit de najaarscollectie 2013 van Michael Kors. Gwyneth houdt van zachte make-up en ook op dit event hield ze het subtiel met een vleugje mascara en huidkleurige lippenglos. Haar blonde lokken liet ze natuurlijk op haar schouders vallen. Het lijkt er wel op dat ze voor deze gelegenheid een bezoekje bracht aan haar pas geopende blow dry salon in Los Angeles. Voor Gwyneth is de lente al vast begonnen. (JJ)