De 26-jarige actrice droeg een zwarte fluwelen galajurk met bolletjes van Zuhair Murad tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Billboard Music Awards in Las Vegas. De gothic jurk had enkele doorschijnende accenten en een subtiel decolleté.

Emmy Rossum combineerde de jurk met diamanten bladvormige oorbellen en een opgestoken kapsel gecreëerd door celebkapper Marcus Francis. Hij was geïnspireerd door filmiconen Sophia Loren en Audrey Hepburn en koos voor een Franse chignon, zo vertelde hij tegen Hollywoodlife. De actrice hield haar make-up vrij sober en naturel met de nadruk op haar lange zwarte wimpers en perfect geëpileerde wenkbrauwen.

Toen de Beautiful Creatures-actrice zich omdraaide bleek dat de achterkant van haar jurk ook doorschijnend was, waardoor het geheel veel sexyer oogde dan wat we van Emmy gewend zijn. Dit in tegenstelling tot zangeres Ke$ha die een jurkje droeg met zo een hoge beensplit dat we ons afvroegen of ze er wel ondergoed onder droeg. Op haar Twitter account plaatste Emmy Rossum een enthousiaste tweet net voor ze naar de uitreiking vertrok: 'Getting ready for the #BBMA's, wearing @ZMURADofficial. It's velvet, hopefully I don't melt in the Vegas heat!'

De Billboard Music Awards worden georganiseerd door het gelijknamige magazine dat de meest populaire muzikanten van dit moment in de bloemetjes zet. Samen met Jason Derulo mocht Emmy Rossum de prijs voor het best verkopende album uitreiken. Die prijs ging dit jaar naar Taylor Swift. De countryzangeres was de grote winnaar van de avond met maar liefst acht prijzen op haar naam waaronder die van artiest van het jaar. De Australisch-Belgische zanger Gotye en zangeres Rihanna wonnen elk vier muziekprijzen. (AV)

De 26-jarige actrice droeg een zwarte fluwelen galajurk met bolletjes van Zuhair Murad tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Billboard Music Awards in Las Vegas. De gothic jurk had enkele doorschijnende accenten en een subtiel decolleté. Emmy Rossum combineerde de jurk met diamanten bladvormige oorbellen en een opgestoken kapsel gecreëerd door celebkapper Marcus Francis. Hij was geïnspireerd door filmiconen Sophia Loren en Audrey Hepburn en koos voor een Franse chignon, zo vertelde hij tegen Hollywoodlife. De actrice hield haar make-up vrij sober en naturel met de nadruk op haar lange zwarte wimpers en perfect geëpileerde wenkbrauwen. Toen de Beautiful Creatures-actrice zich omdraaide bleek dat de achterkant van haar jurk ook doorschijnend was, waardoor het geheel veel sexyer oogde dan wat we van Emmy gewend zijn. Dit in tegenstelling tot zangeres Ke$ha die een jurkje droeg met zo een hoge beensplit dat we ons afvroegen of ze er wel ondergoed onder droeg. Op haar Twitter account plaatste Emmy Rossum een enthousiaste tweet net voor ze naar de uitreiking vertrok: 'Getting ready for the #BBMA's, wearing @ZMURADofficial. It's velvet, hopefully I don't melt in the Vegas heat!' De Billboard Music Awards worden georganiseerd door het gelijknamige magazine dat de meest populaire muzikanten van dit moment in de bloemetjes zet. Samen met Jason Derulo mocht Emmy Rossum de prijs voor het best verkopende album uitreiken. Die prijs ging dit jaar naar Taylor Swift. De countryzangeres was de grote winnaar van de avond met maar liefst acht prijzen op haar naam waaronder die van artiest van het jaar. De Australisch-Belgische zanger Gotye en zangeres Rihanna wonnen elk vier muziekprijzen. (AV)