Voor deze look van de week viel ons oog op de Britse actrice Emma Watson. Op de uitreiking van de MTV Movie Awards in Los Angeles kwam ze namelijk bijzonder fris en modieus voor de dag.

Op de MTV Movie Awards 2013 koos Emma Watson voor een korte jurk van de Franse ontwerper Maxime Simoens. Het is een witte strakke jurk met grafische print met opvallende decolleté. Een witte en zwarte stofband worden met elkaar verbonden waardoor er een interessant lijnenspel ontstaat én de decolleté plots een onconventionele vorm krijgt. Dit maakt het jurkje bijzonder, net als de grafische print op de jurk zelf. Ze werkt de look af met schoenen van Proenza Schouler.

Emma Watson drukt stempel op modewereld

Korte, grafische jurkjes beginnen zowat het stijlkenmerk te worden van de 23-jarige Watson op de rode loper. Zo is ze onder meer ook gek op de felgekleurde jurken van het label Peter Pilotto. Ze koos voor een jurk van Pilotto op de People's Choice Awards 2013. Deze jurk had een gekleurde rok en de top was een lijnenspel van zwart en wit. Op de MTV Video Music Awards 2012 koos Emma Watson ook voor een jurk van Peter Pilotto. Dit keer een kleurige, colour-blocking, jurk uit de Resort Collectie 2013 van het modelabel.

(LVR)

Voor deze look van de week viel ons oog op de Britse actrice Emma Watson. Op de uitreiking van de MTV Movie Awards in Los Angeles kwam ze namelijk bijzonder fris en modieus voor de dag. Op de MTV Movie Awards 2013 koos Emma Watson voor een korte jurk van de Franse ontwerper Maxime Simoens. Het is een witte strakke jurk met grafische print met opvallende decolleté. Een witte en zwarte stofband worden met elkaar verbonden waardoor er een interessant lijnenspel ontstaat én de decolleté plots een onconventionele vorm krijgt. Dit maakt het jurkje bijzonder, net als de grafische print op de jurk zelf. Ze werkt de look af met schoenen van Proenza Schouler. Emma Watson drukt stempel op modewereld Korte, grafische jurkjes beginnen zowat het stijlkenmerk te worden van de 23-jarige Watson op de rode loper. Zo is ze onder meer ook gek op de felgekleurde jurken van het label Peter Pilotto. Ze koos voor een jurk van Pilotto op de People's Choice Awards 2013. Deze jurk had een gekleurde rok en de top was een lijnenspel van zwart en wit. Op de MTV Video Music Awards 2012 koos Emma Watson ook voor een jurk van Peter Pilotto. Dit keer een kleurige, colour-blocking, jurk uit de Resort Collectie 2013 van het modelabel.(LVR)