Model/Actrice Dree Hemingway droeg een pastelkleurige chiffon-jurk uit de Chanel Resort-collectie 2013. Ze werkte de look af met accessoires in haar eigen unieke stijl.

Elk jaar geeft modehuis Chanel een feest tijdens het Tribeca Film Festival in New York. Het 'Artists Dinner' is een gezellig samenkomen van acteurs, modellen en society-figuren. Dit jaar waren onder meer Alexa Chung, model Joan Smalls en Julia Restoin-Roitfeld (dochter van Carine Roitfeld, de voormalige hoofdredactrice van de Franse Vogue) uitgenodigd in New York door Chanel. Ook Dree Hemingway, de achterkleindochter van Ernest Hemingway, was aanwezig op het feestje van het modelabel en viel ons meteen op door haar outfitkeuze.

Dree Hemingway koos voor een pastelkleurige chiffon-jurk uit de Chanel Resortcollectie 2013. Ze combineerde dit met een wit hemd, om het 'lieflijke effect' van de jurk te doorbreken. De no-nonsense Dree combineerde het bloemenjurkje en witte hemd met stoere accessoires: monochrome platform brogues en een zwart handtasje. Dree zoekt naar een evenwicht tussen lief en stoer en beide elementen perfect samengebracht in één outfit. (LVR)

Model/Actrice Dree Hemingway droeg een pastelkleurige chiffon-jurk uit de Chanel Resort-collectie 2013. Ze werkte de look af met accessoires in haar eigen unieke stijl. Elk jaar geeft modehuis Chanel een feest tijdens het Tribeca Film Festival in New York. Het 'Artists Dinner' is een gezellig samenkomen van acteurs, modellen en society-figuren. Dit jaar waren onder meer Alexa Chung, model Joan Smalls en Julia Restoin-Roitfeld (dochter van Carine Roitfeld, de voormalige hoofdredactrice van de Franse Vogue) uitgenodigd in New York door Chanel. Ook Dree Hemingway, de achterkleindochter van Ernest Hemingway, was aanwezig op het feestje van het modelabel en viel ons meteen op door haar outfitkeuze. Dree Hemingway koos voor een pastelkleurige chiffon-jurk uit de Chanel Resortcollectie 2013. Ze combineerde dit met een wit hemd, om het 'lieflijke effect' van de jurk te doorbreken. De no-nonsense Dree combineerde het bloemenjurkje en witte hemd met stoere accessoires: monochrome platform brogues en een zwart handtasje. Dree zoekt naar een evenwicht tussen lief en stoer en beide elementen perfect samengebracht in één outfit. (LVR)