Actrice Blake Lively is gespot in een creatie van Marios Schwab op de rode loper van de première 'The Croods' in New York.

Blake Lively koos voor een bordeaux jurk, vers van de catwalk, uit de gloednieuwe herfstcollectie 2013 van Marios Schwab. Pittige details zijn de speciale gleufjes op de mouwen, de mini gouden knopen, de witte sexy zoom onder aan de jurk en het pvc-stuk boven op de decolleté.

Deze natuurlijke schoonheid vervolledigde haar verschijning met lichte make-up, inclusief zacht roze lippen. Om haar toch wel benijdenswaardige benen langer te doen uitkomen, droeg ze witte pumps van Veneta. De actrice droeg een nonchalante updo en maakte haar look af met Jennifer Meyer oorbellen. (YM)

Actrice Blake Lively is gespot in een creatie van Marios Schwab op de rode loper van de première 'The Croods' in New York. Blake Lively koos voor een bordeaux jurk, vers van de catwalk, uit de gloednieuwe herfstcollectie 2013 van Marios Schwab. Pittige details zijn de speciale gleufjes op de mouwen, de mini gouden knopen, de witte sexy zoom onder aan de jurk en het pvc-stuk boven op de decolleté. Deze natuurlijke schoonheid vervolledigde haar verschijning met lichte make-up, inclusief zacht roze lippen. Om haar toch wel benijdenswaardige benen langer te doen uitkomen, droeg ze witte pumps van Veneta. De actrice droeg een nonchalante updo en maakte haar look af met Jennifer Meyer oorbellen. (YM)