AMC vierde de laatste zeven afleveringen van 'Mad Men' met een Black & Red Ball in Los Angeles. De jongste telg uit de 'Mad Men'-familie koos voor een echte baljurk van Miu Miu en werkte haar look af met zilveren sandaaltjes van hetzelfde label en diamanten oorbellen en ring van Norman Silverman.

Kiernan - Kiki voor de vrienden - mag dan wel de jongste zijn, ze krijgt van ons de meeste punten voor stijlgevoel. Zelf noemt ze Grace Kelly als inspiratie. De actrice kiest inderdaad vaak voor retrosnits en tijdloze elegantie.

Haar kapsel en make-up hield ze jeugdig en simpel. Een ideale combinatie bij de elegante jurk. (LP)

AMC vierde de laatste zeven afleveringen van 'Mad Men' met een Black & Red Ball in Los Angeles. De jongste telg uit de 'Mad Men'-familie koos voor een echte baljurk van Miu Miu en werkte haar look af met zilveren sandaaltjes van hetzelfde label en diamanten oorbellen en ring van Norman Silverman. Kiernan - Kiki voor de vrienden - mag dan wel de jongste zijn, ze krijgt van ons de meeste punten voor stijlgevoel. Zelf noemt ze Grace Kelly als inspiratie. De actrice kiest inderdaad vaak voor retrosnits en tijdloze elegantie. Haar kapsel en make-up hield ze jeugdig en simpel. Een ideale combinatie bij de elegante jurk. (LP)