Voor de look van deze week moesten we het niet ver zoeken. Ons oog viel meteen op de vrolijke jurk die Katy Perry droeg op de uitreiking van de American Music Awards in Los Angeles.

De uitreiking van de American Music Awards is een evenement waarop heel wat bekende (en voor ons minder bekende) zangers en zangeressen aanwezig zijn. Verschillende looks waren op de rode loper te zien, maar ons oog viel meteen op de jurk van Katy Perry. Ze koos voor een opvallende jurk uit de lentecollectie 2014 van Oscar de la Renta. De jurk is zwart met witte polkadots, afgewerkt met kleurrijke rode bloemen.

De jurk balanceert op een evenwicht tussen stijlvol en nét erover, maar dat maakt het net zo interessant. Ze past perfect bij de speelse stijl van Katy, die de jurk volledig naar haar voorkeuren afwerkt. Zo kiest ze voor een grappige clutch in geelachtige tinten en een opvallende bloemenring. Verder houdt ze het sober en laat ze de jurk voor zichzelf spreken. Toch voegde ze nog een klein 'extraatje' toe: haar nagels kregen een likje polkadot-nagellak over zich heen. (LVR)

Voor de look van deze week moesten we het niet ver zoeken. Ons oog viel meteen op de vrolijke jurk die Katy Perry droeg op de uitreiking van de American Music Awards in Los Angeles. De uitreiking van de American Music Awards is een evenement waarop heel wat bekende (en voor ons minder bekende) zangers en zangeressen aanwezig zijn. Verschillende looks waren op de rode loper te zien, maar ons oog viel meteen op de jurk van Katy Perry. Ze koos voor een opvallende jurk uit de lentecollectie 2014 van Oscar de la Renta. De jurk is zwart met witte polkadots, afgewerkt met kleurrijke rode bloemen. De jurk balanceert op een evenwicht tussen stijlvol en nét erover, maar dat maakt het net zo interessant. Ze past perfect bij de speelse stijl van Katy, die de jurk volledig naar haar voorkeuren afwerkt. Zo kiest ze voor een grappige clutch in geelachtige tinten en een opvallende bloemenring. Verder houdt ze het sober en laat ze de jurk voor zichzelf spreken. Toch voegde ze nog een klein 'extraatje' toe: haar nagels kregen een likje polkadot-nagellak over zich heen. (LVR)