De actrice koos eens niet voor een zwarte jurk of tweedelig pak, maar verbaasde iedereen op de rode loper van het Filmfestival van Toronto met een rode creatie van Dolce & Gabbana.

Julia Roberts (45) kiest voor een evenement of rode loper meestal een veilige jurk in een minder gewaagde kleur. Tot ieders grote verbazing verscheen de actrice op de première van de film 'August: Osage County' op het Filmfestival van Toronto in een korte, rode jurk.

De korte jurk is een creatie van Dolce & Gabbana en is afkomstig uit hun fel gesmaakte herfst/wintercollectie 2013 die gekenmerkt wordt door het gebruik van warme, denk vooral 'rode', kleuren, goudkleurige juwelen/kroontjes, en een meer 'middeleeuwse' look-and-feel. Julia Roberts komt alvast goed weg met dit vleugje kleur en straalt in dit dieprood.

Ze werkte de jurk af met pumps in nude-tinten en goudkleurige oorbellen. A winner!

De actrice koos eens niet voor een zwarte jurk of tweedelig pak, maar verbaasde iedereen op de rode loper van het Filmfestival van Toronto met een rode creatie van Dolce & Gabbana. Julia Roberts (45) kiest voor een evenement of rode loper meestal een veilige jurk in een minder gewaagde kleur. Tot ieders grote verbazing verscheen de actrice op de première van de film 'August: Osage County' op het Filmfestival van Toronto in een korte, rode jurk. De korte jurk is een creatie van Dolce & Gabbana en is afkomstig uit hun fel gesmaakte herfst/wintercollectie 2013 die gekenmerkt wordt door het gebruik van warme, denk vooral 'rode', kleuren, goudkleurige juwelen/kroontjes, en een meer 'middeleeuwse' look-and-feel. Julia Roberts komt alvast goed weg met dit vleugje kleur en straalt in dit dieprood. Ze werkte de jurk af met pumps in nude-tinten en goudkleurige oorbellen. A winner!