De release van de collectie van Isabel Marant voor H&M komt steeds dichterbij. In Parijs konden 'de happy few' al kennismaken met de bruisende collectie en ook enkele Hollywoodsterren, waaronder Freida Pinto en Audrey Tautou. Maar ook January Jones, die we kennen uit 'Mad Men', zag er stralend uit in haar outfit van Isabel Marant voor H&M.

Isabel Marant is 'hot right now'. De Franse ontwerpster heeft een collectie ontworpen voor de Zweedse modeketen en iedereen kijkt gespannen uit naar de release van de collectie op 14 november. Voor de look van de week viel ons oog dan ook op January Jones, die tijdens de launchparty van Isabel Marant x H&M in Parijs gekleed was met stukken uit de collectie. Normaalgezien zien we January Jones steeds in een meer kokette, jaren vijftig-geïnspireerde outfit. Dit doordat ze bekend is geraakt bij het grote publiek door haar rol in de Amerikaanse serie 'Mad Men'. Het was dan ook een verademing om de actrice eens te zien in jongere, meer trendy kledij.

January Jones koos voor de witte blouse uit de collectie van Isabel Marant x H&M. Deze blouse wordt gekenmerkt door een zigzagmotief en ze is licht doorschijnend. Hierdoor kon je de zwarte bh, die de actrice droeg goed zien. De witte blouse werd gecombineerd met een 'print'-broek in de kleuren zwart/wit. Daarop droeg January zwarte enkellaarsjes. Ze werkte de look af met een hoge dot en knalrode lippenstift.

De outfit maakt duidelijk dat je met 'weinig', veel kan uitstralen. Zo zij ner maar twee kleuren: wit en zwart. Maar door de broek met print, top met zigzagprint (en daaronder de zwarte bh) en enkellaarsjes creër je verschillende lagen en blijft de look interessant. We zijn dan ook heel erg blij om January eens te zien stralen in een trendy, eigentijdse outfit.

Laura Van Roey

De release van de collectie van Isabel Marant voor H&M komt steeds dichterbij. In Parijs konden 'de happy few' al kennismaken met de bruisende collectie en ook enkele Hollywoodsterren, waaronder Freida Pinto en Audrey Tautou. Maar ook January Jones, die we kennen uit 'Mad Men', zag er stralend uit in haar outfit van Isabel Marant voor H&M. Isabel Marant is 'hot right now'. De Franse ontwerpster heeft een collectie ontworpen voor de Zweedse modeketen en iedereen kijkt gespannen uit naar de release van de collectie op 14 november. Voor de look van de week viel ons oog dan ook op January Jones, die tijdens de launchparty van Isabel Marant x H&M in Parijs gekleed was met stukken uit de collectie. Normaalgezien zien we January Jones steeds in een meer kokette, jaren vijftig-geïnspireerde outfit. Dit doordat ze bekend is geraakt bij het grote publiek door haar rol in de Amerikaanse serie 'Mad Men'. Het was dan ook een verademing om de actrice eens te zien in jongere, meer trendy kledij. January Jones koos voor de witte blouse uit de collectie van Isabel Marant x H&M. Deze blouse wordt gekenmerkt door een zigzagmotief en ze is licht doorschijnend. Hierdoor kon je de zwarte bh, die de actrice droeg goed zien. De witte blouse werd gecombineerd met een 'print'-broek in de kleuren zwart/wit. Daarop droeg January zwarte enkellaarsjes. Ze werkte de look af met een hoge dot en knalrode lippenstift. De outfit maakt duidelijk dat je met 'weinig', veel kan uitstralen. Zo zij ner maar twee kleuren: wit en zwart. Maar door de broek met print, top met zigzagprint (en daaronder de zwarte bh) en enkellaarsjes creër je verschillende lagen en blijft de look interessant. We zijn dan ook heel erg blij om January eens te zien stralen in een trendy, eigentijdse outfit. Laura Van Roey