Op zondagavond werden in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills de Golden Globe Awards uitgereikt. De Britse actrice Emma Watson verraste met een uiterst gedurfde look van Christian Dior Couture.

De jonge 'The Bling Ring'-actrice schitterde in een felrode look van de hand van de Belgische ontwerper Raf Simons. De voorkant lijkt een ietwat 'saaie' jurk te zijn, maar de achterkant maakt dat ruimschoots goed.

De sexy rugopening trekt meteen de aandacht. Verrassende look dus, want de 23-jarige Watson draagt nog een zwarte skinny onder de jurk. Ze combineert de look met blauwe Roger Vivier pumps. (AB)

Op zondagavond werden in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills de Golden Globe Awards uitgereikt. De Britse actrice Emma Watson verraste met een uiterst gedurfde look van Christian Dior Couture.De jonge 'The Bling Ring'-actrice schitterde in een felrode look van de hand van de Belgische ontwerper Raf Simons. De voorkant lijkt een ietwat 'saaie' jurk te zijn, maar de achterkant maakt dat ruimschoots goed.De sexy rugopening trekt meteen de aandacht. Verrassende look dus, want de 23-jarige Watson draagt nog een zwarte skinny onder de jurk. Ze combineert de look met blauwe Roger Vivier pumps. (AB)