De 25-jarige Amerikaanse straalde op de rode loper van de Londense première van Godzilla, een remake waarin ze zelf één van de hoofdrollen vertolkt. In haar glanzende donkerblauwe jurk met doorschijnend effect was ze de ster van de avond.

Met grote zussen als Mary-Kate en Ashley bestaat er geen twijfel over, het stijlgevoel werd er bij de zusjes Olsen met de paplepel ingegoten. De strapless jurk van Elie Saab was een schot in de roos. Geen overdadige look, maar elegant afgewerkt met glinsterende oorbellen en een ring aan haar wijsvinger.

De donkerblauwe avondjurk was allesbehalve een zware look voor de jonge actrice. De doorschijnende rok met een kleine sleep zorgde voor een elegante luchtigheid. (AB)

De 25-jarige Amerikaanse straalde op de rode loper van de Londense première van Godzilla, een remake waarin ze zelf één van de hoofdrollen vertolkt. In haar glanzende donkerblauwe jurk met doorschijnend effect was ze de ster van de avond.Met grote zussen als Mary-Kate en Ashley bestaat er geen twijfel over, het stijlgevoel werd er bij de zusjes Olsen met de paplepel ingegoten. De strapless jurk van Elie Saab was een schot in de roos. Geen overdadige look, maar elegant afgewerkt met glinsterende oorbellen en een ring aan haar wijsvinger.De donkerblauwe avondjurk was allesbehalve een zware look voor de jonge actrice. De doorschijnende rok met een kleine sleep zorgde voor een elegante luchtigheid. (AB)