De actrice was in Londen voor de première van 'We're The Millers', waarin ze een hoofdrol heeft. Op de rode loper wist ze de aandacht naar zich toe te trekken door te kiezen voor een jurk die we helemaal niet bij haar zouden verwachten. Het bloemige jurkje is een ontwerp van Christian Dior.

Op de première van 'We're the Millers' in Londen wist Jennifer Aniston (44) zichzelf in de kijker te werken. Door weg te breken van haar veilige kledingkeuzes straalt de actrice helemaal. Geen zwart of jurk van Valentino deze keer, maar een vrolijk bloemenjurkje in laagjes.

Ze koos voor een kort bloemenjurkje uit de Resortcollectie 2013 van Christian Dior in combinatie met sandalen van Casadei, die ze ook al droeg op de première van de film in New York. De jurk is een blauwe, gebloemde versie van de oranje jurk die we op de catwalk van Dior te zien kregen. De jurk is kort, maar heeft toch heel wat volume door de rok met onderrok. De achterzijde van de jurk is open, waardoor je het 'open rug' effect krijgt.

Haar make-up is zacht en haar haren zijn iets minder strak als we van haar gewoon zijn. Een beetje alsof ze recht uit haar bed naar de première is gekomen.

Wat we van deze look moeten onthouden is dat af en toe breken met je 'eigen stijl' soms loont en je helemaal doet stralen. (LVR)

De actrice was in Londen voor de première van 'We're The Millers', waarin ze een hoofdrol heeft. Op de rode loper wist ze de aandacht naar zich toe te trekken door te kiezen voor een jurk die we helemaal niet bij haar zouden verwachten. Het bloemige jurkje is een ontwerp van Christian Dior. Op de première van 'We're the Millers' in Londen wist Jennifer Aniston (44) zichzelf in de kijker te werken. Door weg te breken van haar veilige kledingkeuzes straalt de actrice helemaal. Geen zwart of jurk van Valentino deze keer, maar een vrolijk bloemenjurkje in laagjes. Ze koos voor een kort bloemenjurkje uit de Resortcollectie 2013 van Christian Dior in combinatie met sandalen van Casadei, die ze ook al droeg op de première van de film in New York. De jurk is een blauwe, gebloemde versie van de oranje jurk die we op de catwalk van Dior te zien kregen. De jurk is kort, maar heeft toch heel wat volume door de rok met onderrok. De achterzijde van de jurk is open, waardoor je het 'open rug' effect krijgt. Haar make-up is zacht en haar haren zijn iets minder strak als we van haar gewoon zijn. Een beetje alsof ze recht uit haar bed naar de première is gekomen. Wat we van deze look moeten onthouden is dat af en toe breken met je 'eigen stijl' soms loont en je helemaal doet stralen. (LVR)