Actrice Carey Mulligan kiest voor de wereldpremière van 'The Great Gatsby' niet voor een overdadige look, maar blinkt uit in soberheid. Wie veel blingbling verwachtte op de promotour van deze nieuwe film, blijft nog even op zijn honger zitten. Misschien krijgen we meer jaren '20 stijl op het filmfestival van Cannes te zien?

Actrice Carey Muligan droeg een rode jurk van Lanvin op de wereldpremière van 'The Great Gatsby' in New York. De strapless-jurk komt uit al uit de nieuwe herfst/wintercollectie 2013 van het modelabel. De originele kleur van dit ontwerp van Lanvin is zwart, maar voor de première van 'The Great Gatsby' dook er plots een rode versie op. Een kleur die Carey erg flatteert en haar figuur komt helemaal tot haar recht.

De make-up van Carey is opvallend afwezig en dit is een bewust keuze. Ze kiest resoluut voor de nudetinten, waardoor de make-up erg sober blijft. De jurk wordt afgewerkt met zwarte 'Aida' sandalen van Brian Atwood. De juwelen zijn van Tiffany. (LVR)

Actrice Carey Mulligan kiest voor de wereldpremière van 'The Great Gatsby' niet voor een overdadige look, maar blinkt uit in soberheid. Wie veel blingbling verwachtte op de promotour van deze nieuwe film, blijft nog even op zijn honger zitten. Misschien krijgen we meer jaren '20 stijl op het filmfestival van Cannes te zien? Actrice Carey Muligan droeg een rode jurk van Lanvin op de wereldpremière van 'The Great Gatsby' in New York. De strapless-jurk komt uit al uit de nieuwe herfst/wintercollectie 2013 van het modelabel. De originele kleur van dit ontwerp van Lanvin is zwart, maar voor de première van 'The Great Gatsby' dook er plots een rode versie op. Een kleur die Carey erg flatteert en haar figuur komt helemaal tot haar recht. De make-up van Carey is opvallend afwezig en dit is een bewust keuze. Ze kiest resoluut voor de nudetinten, waardoor de make-up erg sober blijft. De jurk wordt afgewerkt met zwarte 'Aida' sandalen van Brian Atwood. De juwelen zijn van Tiffany. (LVR)