Voor de première van 'Venus in Fur' op het Filmfestival van Cannes koos de Franse actrice voor een zwarte jurk van modelabel Lanvin.

Voor de derde keer koos Audrey Tatou, die we vooral kennen van haar hoofdrol de film 'Le Fabuleux destin d'Amelie Poulain, voor een jurk van Lanvin op het filmfestival van Cannes. De jurk siert Audrey Tautou in haar eenvoud. Geen overdadige kleuren of vormen, geen opvallende juwelen of felle make-up. Audrey kiest voor een jurk die uitblinkt in vorm en weinig meer nodig heeft. Het zou een overdadig geheel worden als ze de jurk nog zou 'pimpen' met armbanden, kettingen, of andere accessoires en felle make-up.

Het mooie aan dit plaatje is dat Audrey Tautou wegkomt met dit soort van soberheid. Hoewel ze een klein en smal figuur heeft, wordt ze toch niet helemaal 'opgeslorpt' door de jurk.

Audrey Tautou werkt de jurk af met oorbellen van Chaumet en zwarte sandalen. (LVR)

Voor de première van 'Venus in Fur' op het Filmfestival van Cannes koos de Franse actrice voor een zwarte jurk van modelabel Lanvin. Voor de derde keer koos Audrey Tatou, die we vooral kennen van haar hoofdrol de film 'Le Fabuleux destin d'Amelie Poulain, voor een jurk van Lanvin op het filmfestival van Cannes. De jurk siert Audrey Tautou in haar eenvoud. Geen overdadige kleuren of vormen, geen opvallende juwelen of felle make-up. Audrey kiest voor een jurk die uitblinkt in vorm en weinig meer nodig heeft. Het zou een overdadig geheel worden als ze de jurk nog zou 'pimpen' met armbanden, kettingen, of andere accessoires en felle make-up. Het mooie aan dit plaatje is dat Audrey Tautou wegkomt met dit soort van soberheid. Hoewel ze een klein en smal figuur heeft, wordt ze toch niet helemaal 'opgeslorpt' door de jurk. Audrey Tautou werkt de jurk af met oorbellen van Chaumet en zwarte sandalen. (LVR)